Vakantiehuis Vakantie accommodatie Modica Sicilië 6 personen in Modica, Sicilië

Vakantie accommodatie Modica Sicilië 6 personen

Mooi en ruim villa op het platteland van Modica. Het vakantiehuis, met een oppervlakte van 200 m op twee niveaus, is aangenaam en comfortabel ingericht, omringd door een groot privé terrein (4900 m: gedeeltelijk tuin, gedeeltelijk terras) met diverse mediterrane planten en fruitbomen. Het privè zwembad met panorama zal uw beste vriend zijn gedurende deze vakantie! Een veranda ingericht met een tafel en BBQ in steen biedt de mogelijkheid om heerlijk buiten te eten. Voor de kinderen is er een houten speelhuisje. Het huis, op slechts 7,5 km van de zee (Pozzallo), is centraal en ideaal gelegen om van daaruit de interessante mediterrane kuststreek van het mooie Sicilië te verkennen (Avola, Noto, Ragusa, Siracusa, Agrigento, Valle dei Templi)

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Modica Sicilië 6 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Modica Sicilië 6 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Modica Sicilië 6 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal