Vakantiehuis Vakantie accommodatie Marina di Modica Sicilië 5 personen in Marina di Modica, Sicilië

Vakantie accommodatie Marina di Modica Sicilië 5 personen

Dit appartement op de begane grond maakt deel uit van een kleinschalig, modern complex (totaal 7 appartementen), gesitueerd bij de witte zandstranden en de turquoise Middellandse Zee. Het appartement is licht, modern en smaakvol ingericht, in Mediterrane stijl en beschikt over airconditioning. Open vanuit de woonkamer de deuren richting je eigen omheinde eigen tuin en het overdekte terras. Een prima spot om je te oriënteren op een activiteit in de omgeving! Tevens loop je vanuit het appartement via de boulevard zo het strand op! Het appartement heeft een eigen entree. De stranden van Marina di Modica worden geflankeerd door duinen en de zee is geliefd bij surfliefhebbers, zowel met als zonder zeil. Maar ook als je minder sportief bent, dan is de kust hier een waar paradijsje. Het oude stadje Modica (21 km) ligt verder landinwaarts en bestaat uit 2 delen: Modica Alta (de hogere stad) en Modica Bassa (de lagere stad) die via schilderachtige trappen met elkaar zijn verbonden. Wat verder naar het oosten ligt Noto (30 km ), een van de mooiste barokke steden van Sicilië. Na de aardbeving in 1693 is deze stad opnieuw opgebouwd uit tufsteen, wat de gebouwen een warme, gele gloed geeft.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Marina di Modica Sicilië 5 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Marina di Modica Sicilië 5 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Marina di Modica Sicilië 5 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal