Vakantiehuis Vakantie accommodatie Erice Sicilië 9 personen in Erice, Sicilië

Vakantie accommodatie Erice Sicilië 9 personen

U zult betoverd worden door Siciliaanse flair! De charmante villa ligt op slechts 10 km van de kust in het pittoreske stadje Erice. Op 350 vierkante meter en beschikt over vijf slaapkamers voldoende ruimte voor maximaal negen personen. In drie knusse huiskamers is er alles wat je nodig hebt om te ontspannen. Voor ontspannende momenten, de zonovergoten, het weer het toelaat dakterras biedt. Natuurlijk, het houdt ook voldoende schaduwrijke plaatsen bereid om u uit te nodigen om te blijven hangen. Geniet in een zee van bloemen vele uren, waarin de tijd lijkt te hebben stilgestaan. De typische zuidelijke Italiaanse design weet te betoveren. De rustieke charme van het metselwerk in combinatie met een stijlvolle, onopvallende meubilair heeft zijn eigen speciale charme. De villa is mooi ingericht tot in de puntjes. Voel je omringd door typische accessoires zoals in een paleis. Voor alle voorzieningen reeds aanwezig. Elektriciteit, gas \/ olie, lingerie en zelfs Wi-Fi zijn inbegrepen. Een overeenkomstige catering en eventuele huisdieren kunnen geboekt worden voor een kleine vergoeding.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Erice Sicilië 9 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Erice Sicilië 9 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Erice Sicilië 9 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal