Vakantiehuis Vakantie accommodatie Castiglione di Sicilia Sicilië 4 personen in Castiglione di Sicilia, Sicilië

Vakantie accommodatie Castiglione di Sicilia Sicilië 4 personen

Fraai gerestaureerd boerenlandgoed uit 1860 aan de oostkant van Sicilië tussen de heuvels van de Etna en Nebrodi-gebergte. Het landgoed is 5 hectare groot en heeft een rustige ligging met een panoramisch uitzicht, omgeven door wijn-en olijfgaarden. De omgeving staat bekend om haar mooie landschap, de Etna-wijn, typische Siciliaanse middeleeuwse dorpen, de rivier Dell'Alcantara met zijn beroemde waterkloof en natuurlijk de grootste vulkaan van Europa de Etna. Voor de golfliefhebbers is er op 4 km afstand de 18 holes golfbaan Il Picciolo. Op 30 min autorijden bevinden zich de bekendste stranden van Giardini Naxos en Taormina. Taormina wordt ook wel “de parel van Sicilie” genoemd, met zijn pittoreske centrum en de beroemdste Grieks Theather. Er is gratis Wi-Fi bij de zwembad en in de restaurant.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Castiglione di Sicilia Sicilië 4 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Castiglione di Sicilia Sicilië 4 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Castiglione di Sicilia Sicilië 4 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal