Vakantiehuis Vakantie accommodatie Villaputzu Sardinië 5 personen in Villaputzu, Sardinië

Vakantie accommodatie Villaputzu Sardinië 5 personen

Aan de westkust van Sardinie, dichtbij het stadje Villaputzu ligt deze residence. Het gebied is een ongerept, typisch mediterraans natuurgebied met rotsen, witte strandzanden en een doorzichtig blauwe zee. De appartementen hebben een prachtig uitzicht op de zee. De appartementen zijn eenvoudig maar functioneel. In deze residence zijn veel faciliteiten aanwezig voor de gasten waaronder een tennisbaan, voetbalveld, minigolf, fitness toestellen, een spa centrum met turks bad, sauna en jacuzzi, een schoonheidssalon met modderbaden en massages, een zwembad en een amfitheater. In de zomermaanden is er miniclub voor kinderen en worden er strand volleybal toernooien, kanolessen, acquagym en danslessen georganiseerd en is er een wisselend avondprogramma met voorstellingen voor de gasten. Het gebruik van het zwembad en de mini-club (5 to 12 jaar) is inbegrepen in de huurprijs. De clubkaart voor gebruik van een aantal andere faciliteiten (fitness, voetbal, minigolf, wi-fi zone receptie) is 14 euro per persoon per week (gratis voor kinderen tot 4 jaar) Sportactiviteiten en zwembad open: van 02-04 tot 02-11. Animatie en meerderetalige kinderclub van 03-06 tot 17-09.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Villaputzu Sardinië 5 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Villaputzu Sardinië 5 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Villaputzu Sardinië 5 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal