Vakantiehuis Vakantie accommodatie Orosei Sardinië 4 personen in Orosei, Sardinië

Vakantie accommodatie Orosei Sardinië 4 personen

Aan de prachtige kust van Orosei, gekenmerkt door 17 km aan witte stranden en kristalhelder water, omringd door dichte dennenbossen, ligt deze residentie. De kleine prestigieuze appartementen, nieuw gebouwd, zijn gelegen in het mooie Sos Alinos. In de omgeving vindt u vele natuurlijke, archeologische en gastronomische attracties. Orosei met zijn schilderachtige oude stad, ligt op ongeveer 10 km afstand, de haven van Olbia en de luchthaven op 75 km en Nuoro (de hoofdstad van deze regio) op 50 km. CLUB CARD: (optioneel voor personen vanaf 3 jaar en ouder) van 09/06 tot 15/09. De is van een hotel in de buurt op ongeveer 800 meter afstand, het omvat: gebruik van het zwembad uitgerust met parasols en ligbedden afhankelijk van beschikbaarheid; overdag en 's avonds entertainment, deelname aan de acquagym, aerobics, toernooien en spelletjes, speeltuin en een miniclub voor kinderen van 5 tot 10 jaar, zowel in de ochtend en middag, onder leiding van gespecialiseerde medewerkers.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Orosei Sardinië 4 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Orosei Sardinië 4 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Orosei Sardinië 4 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal