Vakantiehuis Vakantie accommodatie Roma Rome / Lazio 5 personen in Roma, Rome / Lazio

Vakantie accommodatie Roma Rome / Lazio 5 personen

Appartement Sabelli is een gerenoveerd appartement op de eerste verdieping in het centrum van Rome dichtbij het Termini station. De inrichting is romantisch en sfeervol en de kleuren van het appartement zijn wit en lichtblauw. Hierdoor is het licht en ruim. Rome is de hoofdstad van Italië en had een belangrijke rol binnen de westerse wereld. Rome was in het tijdperk van het Romeinse Keizerrijk zelfs de machtigste stad ter wereld. In het hedendaagse Rome zijn nog veel resten te vinden van het Romeinse Rijk waaronder het Colosseum, het Forum Romanum en het Pantheon. Er zijn tientallen bezienswaardigheden, kerken en musea te vinden die allemaal de moeite waard zijn. Daarnaast vindt u in Rome de kleinste staat ter wereld: Vaticaanstad. Om al deze redenen behoort Rome tot de best bezochte steden ter wereld. Appartement Sabelli is een uitstekende uitvalsbasis om Rome te ontdekken. Geniet van uw city trip.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Roma Rome / Lazio 5 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Roma Rome / Lazio 5 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Roma Rome / Lazio 5 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal