Vakantiehuis Villa Ottocento in Monsummano Terme, Regio Florence

Villa Ottocento

Prachtig en ruim boerenhuis uit de tweede helft van de 18de eeuw, rustig en panoramisch gelegen op ong. 250 m boven zeeniveau. Dit huis maakt deel uit van een groot landgoed (7 hectaren) met daarop 2 vrijstaande huizen die dicht bij elkaar liggen en omgeven worden door bossen en olijfgaarden. Villa Ottocento werd onlangs smaakvol gerestaureerd met behoud van de originele architectonische kenmerken zoals de antieke terracotta vloeren en de prachtige balkenplafonds en is nu een gezellig landhuis. Het huis is smaakvol ingericht met antiek meubilair, authentieke deuren, schilderijen, Perzische tapijten. Er zijn grote woonruimtes en twee goed uitgeruste keukens. Er is een mooie tuin van 2000 m2 en een schitterend, panoramisch gelegen infinity zwembad, omgeven door olijfbomen. Florence, Pisa, Lucca en de kuststrook Versilia met brede zandstranden, een bruisend nachtleven en goede restaurants zijn snel te bereiken.

Meer Informatie over Villa Ottocento op de site van de aanbieder

Villa Ottocento boeken

Vakantiehuis Villa Ottocento kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal