Vakantiehuis Villa Ann in Monsummano Terme, Regio Florence

Villa Ann

Groot en mooi boerenhuis uit de 2e helft van de 18e eeuw, gelegen op een rustige en panoramische plaats op ongeveer 250 m. boven zeeniveau. Het huis ligt te midden van een oude huizengroep bestaand uit 2 dichtbij elkaar gelegen wooneenheden en zijn omgeven door bossen en olijfgaarden. Villa Ann is recent smaakvol gerestaureerd met behoud van de originele architectonische kenmerken zoals de terracotta vloeren en de balkenplafonds. Het interieur is smaakvol gemeubileerd met antieke stukken, oude deuren, schilderijen en Perzische tapijten. De buitenruimtes bieden een tuin van 2.500 m2, een mooi privé zwembad met overloop in een panoramische positie en op een natuurlijk terras gelegen. Door de geografische positie van het huis zijn de steden Florence, Pisa en de kust van de Versilia, bekend vanwege de mooie stranden, het nachtleven en de goede restaurants, makkelijk te bereiken. Een bekend tijdschrift “Casa Antica”heeft over het huis een artikel gepubliceerd. Extra services: ( aan te vragen bij de reservering en ter plaatse te betalen): 2 wiegjes, 2 baby bedjes en 2 kinderstoelen ( gratis beschikbaar). Gratis WIFI internet verbinding. Schoonmaakservice op verzoek ( € 12,00 per uur); Wisseling linnengoed en handdoeken ( € 130,00 per wisseling); Koken in de villa - kok ( prijzen op aanvraag); Babysit ( € 10,00 per uur); Chauffeur met eigen auto ( € 40,00 per uur), met de auto van de gasten ( € 20,00 per uur); boodschappenservice ( prijs overeen te komen); Kapper schoonheidsbehandeling en massage ( prijs overeen te komen). Bewaking ( prijs overeen te komen). Op aanvraag is het ook mogelijk een schilderscursus ( op doek en keramiek) en Italiaanse en Toscaanse kooklessen en tochten naar de musea met gids naar de kunststeden te organiseren. Er bestaat de mogelijkheid het avondeten ( ook met muziek) te organiseren. Kleine huisdieren zijn toegestaan.

Meer Informatie over Villa Ann op de site van de aanbieder

Villa Ann boeken

Vakantiehuis Villa Ann kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal