Vakantiehuis Vakantie accommodatie Nardò Puglia 5 personen in Nardò, Puglia

Vakantie accommodatie Nardò Puglia 5 personen

Deze nieuwe en volledig vrijstaande villa met vier appartementen ligt in een prachtige groene omgeving. Het is een ideaal appartement voor mensen die op een rustige plek willen zitten om van de vakantie te genieten. Het appartement ligt op de eerste verdieping en is bereikbaar via een externe trap vanuit de tuin. De inrichting is modern en nieuw. Het appartement ligt ook dichtbij het centrale plein van het gezellige dorpje Santa Caterina waar iedereen ’s avonds te vinden is om over de boulevard te flaneren of om een ijsje te eten. Het strand ligt op ongeveer 700 m afstand. In de buurt ligt het natuurpark Porto Selvaggio dat bestaat uit 300 hectare natuur en een prachtige kust. Leuke excursies zijn de steden Nardò, Gallipoli, de barokstad Lecce, Cesareo en Otranto.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Nardò Puglia 5 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Nardò Puglia 5 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Nardò Puglia 5 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal