Vakantiehuis Vakantie accommodatie Marina di Mancaversa Puglia 6 personen in Marina di Mancaversa, Puglia

Vakantie accommodatie Marina di Mancaversa Puglia 6 personen

Huis voor zes personen, gelegen in Mancaversa, een rustige badplaats aan de Ionische kust van Salento, net buiten Gallipoli. De structuur biedt een uiterst privé omgeving, dankzij de 1000 m2 omheinde tuin omgeven door hoge bomen. Gasten hebben toegang tot een prachtig privézwembad, met een trampoline en een bubbelbad en verschillende ruimtes uitgerust met ligstoelen, parasols, een tafel en stoelen. Mancaversa, Taviano (Lecce), heeft een kustlijn van ongeveer 2 km, is gelegen in de buurt van de meest beroemde stranden van Salento, ligt op slechts 6 km van Gallipoli, nu een referentiepunt voor het zomer toerisme, ongeveer 30 kilometer van Leuca het uiterste puntje van de hiel, waar de Ionische Zee plaats maakt voor de Adriatische Zee en op 40 km van Otranto van zowel historisch als cultureel belang. Mancaversa wordt vooral gekenmerkt door een lage klif met kleine stranden aan de Ionische zee, heldere, transparante, grotendeels onaangetast, perfect voor diegenen die zeeflora en -fauna willen ondekken. Het is een zeer rustige stad voor degenen die een rustige en ontspannen plek zoeken, vol natuur, gastronomie en ontspanning, maar met alle gemakken, van de kiosk op het strand, tot restaurants vol lekker eten en goede wijn, sportfaciliteiten (voetbalvelden, tennisbanen), stallen, zwembaden en parken waar kinderen in absolute rust- en veiligheid kunnen spelen.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Marina di Mancaversa Puglia 6 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Marina di Mancaversa Puglia 6 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Marina di Mancaversa Puglia 6 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal