Vakantiehuis Vakantie accommodatie Castellaneta Marina Puglia 6 personen in Castellaneta Marina, Puglia

Vakantie accommodatie Castellaneta Marina Puglia 6 personen

De comfortabele, moderne appartementen op I Turchesi zijn gebouwd rondom het grote zwembad in een exclusief ogende laagbouw (max. twee verdiepingen). Dit betekent niet dat uw appartement ook direct aan het zwembad gelegen is. Er bevindt zich altijd een wandelpad en een strook groen tussen de appartementen en het zwembad. De appartementen zijn er in twee varianten; een 4-pers. appartement met één slaapkamer (IT-74010-01). Dit type is meestal gelegen op de 1ste etage. U beschikt over een (overdekt) balkon met tuinmeubilair. Er is tevens een 6-pers. appartement met twee slaapkamers (IT-74010-02). De meeste appartementen van dit type liggen op de begane grond en beschikken over een niet-omheinde tuin met (overdekt) terras en tuinmeubilair. Alle appartementen zijn compleet ingericht en beschikken over een comfortabele slaapbank in de woonkamer, afwasmachine in de keuken en airconditioning.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Castellaneta Marina Puglia 6 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Castellaneta Marina Puglia 6 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Castellaneta Marina Puglia 6 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal