Vakantiehuis Vakantie accommodatie Pistoia Noord-Italië,Toscane 5 personen in Pistoia, Noord-Italië,Toscane

Vakantie accommodatie Pistoia Noord-Italië,Toscane 5 personen

Het is een elegant appartement, groot en goed verlicht, gelegen op de eerste verdieping van een grote villa gelegen in een woonwijk met eigen wegen. Het ligt in de buitenwijken op ongeveer twee kilometer van het historische centrum van de kunststad Pistoia. Het is mooi ingericht en van alle gemakken voorzien, met een terras en een tuin, de auto kan je rustig voor de poort laten staan bij de ingang van de tuin. Ideaal als basis voor een bezoek aan de kunststeden van Toscane of andere plaatsen en om 'savonds terug te keren om te ontspannen in de stilte van de tuin en het huis. Zo vindt u Florence op slechts 25km, Pisa op 50km, Lucca op 35km en de kust van Versilia op slechts 60km. Op slechts een kilometer vindt u een winkelcentrum met supermarkt, apotheek en winkels; op vijf minuten lopen een bar en een pizzeria.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Pistoia Noord-Italië,Toscane 5 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Pistoia Noord-Italië,Toscane 5 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Pistoia Noord-Italië,Toscane 5 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal