Vakantiehuis Vakantie accommodatie Massa Lubrense Napels / Campania 6 personen in Massa Lubrense, Napels / Campania

Vakantie accommodatie Massa Lubrense Napels / Campania 6 personen

In deze residentie, gelegen op het schiereiland Sorrento, ervaar je de Zuid-Italiaanse mediterrane omgeving met 6.500 m2 kustvegetatie op een natuurlijk plateau met adembenemend uitzicht op het eiland Capri en de Golf van Napels. Deze residentie is uitstekend voor reizigers die een nachtje, een paar dagen of langer willen blijven en is tevens ideaal voor gezinsvakanties. De Gocce di Capri, op slechts 10 km afstand van het centrum van Sorrento en op 15 km van het Positano, bevindt zich vlakbij talrijke toeristische bezienswaardigheden en culturele schitteringen van gebieden zoals Pompeii, de Amafi kust en natuurlijk Capri. In deze residentie kun je ontspannen bij het zwembad, de verborgen inhammen en stranden van de schiereilanden bezoeken, de talrijke natuurlijke paadjes vanuit de residentie verkennen of er lekker op uit trekken en genieten van de ruige prachtige natuur op het schiereiland Sorrentine. De kennis van het schiereiland, de kundigheid, het meertalige team en bovenal onze gastvrijheid zijn de elementen die zorgen voor een comfortabel, ontspannen verblijf in deze residentie waarvan je heerlijk kunt genieten.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Massa Lubrense Napels / Campania 6 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Massa Lubrense Napels / Campania 6 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Massa Lubrense Napels / Campania 6 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal