Vakantiehuis Vakantie accommodatie Pergola Le Marche 4 personen in Pergola, Le Marche

Vakantie accommodatie Pergola Le Marche 4 personen

Midden in Italië, in het prachtige heuvellandschap van Le Marche, in de provincie Pesaro-Urbino en vlak bij het pittoreske dorpje Pergola, ligt een gerestaureerde boerderij uit 1670, die over vijf sfeervolle appartementen beschikt en waar u uiterst gastvrij ontvangen wordt in een serene en rustige omgeving. In het appartement Aria is gebruik gemaakt van de kleuren lichtblauw en wit; overeenkomstig het thema lucht. Het is een zeer ruim appartement, geschikt voor maximaal vier personen (de derde en vierde persoon dienen ter plekke te betalen), ook voor mindervaliden. Het is mogelijk om met de auto tot vlakbij de toegangsdeur van de slaapkamer te komen om op die manier het appartement te betreden. De badkamer is zeer ruim van opzet en heeft een ruime inloopdouche met stortdouche, mindervalidentoilet, bidet en wastafel. Ook een haarföhn is aanwezig. De aparte slaapkamer beschikt over een ruim tweepersoonsbed, een ladekast en een hangkast. Door de dikke muren blijft het appartement in de zomer heerlijk koel! De omgeving biedt vele mogelijkheden: cultuur, natuur, wandel- en fietsmogelijkheden, maar ook gezelligheid, lekker eten en wijnproeven.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Pergola Le Marche 4 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Pergola Le Marche 4 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Pergola Le Marche 4 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal