Vakantiehuis Vakantie accommodatie Montelabbate Le Marche 3 personen in Montelabbate, Le Marche

Vakantie accommodatie Montelabbate Le Marche 3 personen

Dit mooie huis is gebouwd op de ruïnes van een oud klooster en is door de eeuwen heen tot een boerderij omgebouwd. Vandaag de dag is het een plek waar je lichaam en geest kunt ontspannen in een mooie omgeving, ver weg van het lawaai en met een uitzicht over de heuvels van Montefeltro. Istrice is een mooi appartement op de begane gang en beschikt over een eigen ingang. Het huis heeft mooi ambachtelijk meubilair, comfort en een zeer smaakvolle en uitnodigende sfeer. Van de zon geniet je in de tuin of in het heerlijke zwembad (gedeeld met andere gasten). Op 11 km ligt de zee, waar je natuurlijk ook een duik kunt nemen. Ook leuk voor een bezoek is San Marino, een staat van 61 km2 omringd door Italië. Het huis is geschikt voor 2 volwassene en 1 kind.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Montelabbate Le Marche 3 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Montelabbate Le Marche 3 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Montelabbate Le Marche 3 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal