Vakantiehuis Vakantie accommodatie Fossombrone Le Marche 10 personen in Fossombrone, Le Marche

Vakantie accommodatie Fossombrone Le Marche 10 personen

Gelegen op het rustige platteland nabij de Adriatische kust, vindt u Villa Sara, een prachtige villa met privézwembad in de Marche, op een paar minuten afstand van Fossombrone. Villa Sara is onlangs gerenoveerd. Er zijn terracotta vloeren, houten balken aan het plafond en de kamers zijn ruim. De volledig omheinde tuin staat vol met mooie planten en struiken. Het terras met tafel en stoelen is ideaal om te genieten van heerlijke diners in de buitenlucht. Het zwembad met panoramisch uitzicht is ideaal voor een verfrissende duik. Fossombrone is een rustige stad op 100 meter boven zeeniveau. Het is één van de belangrijkste steden van de Metauro vallei. De stad heeft een oud centrum. De stranden van de Adriatische Zee en de artistieke schoonheid van de stad Urbino, de geboorteplaats van de beroemde schilder Raffaello Sanzio zijn ook leuk om te bezoeken.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Fossombrone Le Marche 10 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Fossombrone Le Marche 10 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Fossombrone Le Marche 10 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal