Vakantiehuis Vakantie accommodatie Cagli Le Marche 8 personen in Cagli, Le Marche

Vakantie accommodatie Cagli Le Marche 8 personen

Tussen Gubbio en Urbino op een paar honderd meter hoogte en op 2 km afstand van het dorp Cagli ligt een landgoed bestaande uit een 15 eeuwse duiventoren en een paar rustieke bijgebouwen. De 5 gerestaureerde appartementen liggen op een volledig omheind terrein van 15 hectare met een ruime tuin, zwembad, voetbalveld en een prachtig wandelpad van een paar km en wordt begrensd door een rivier. Casa Colombi is een heel bijzonder appartement in een gedeelte van de antieke duiven toren en heeft prachtige ronde plafonds. In de tuin kunt u heerlijk relaxen en van de omgeving genieten. De vakantiewoning bevindt zich op enkele minuten lopen van het historische centrum van Cagli en dichtbij een uitvalsweg om de toeristische bezienswaardigheden eenvoudig te bereiken. Cagli is een leuk stadje. Het is een ideale plek om een cappuccino te drinken of een ijsje te eten. De lokale bevolking komt hier in de namiddag of in de avond.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Cagli Le Marche 8 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Cagli Le Marche 8 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Cagli Le Marche 8 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal