Vakantiehuis Vakantie accommodatie Cagli Le Marche 10 personen in Cagli, Le Marche

Vakantie accommodatie Cagli Le Marche 10 personen

Deze waanzinnige villa is ingericht door 2 interieurontwerpers en dat zie je! De zeer luxe, strakke en moderne inrichting komt overal terug. Werkelijk een plaatje! De villa is tegen een heuvel gebouwd waardoor beide verdiepingen op tuinniveau liggen. Rondom de woning liggen vlonders waarvan enkele een terras vormen, op deze terrassen kun je heerlijk zonnen terwijl je regelmatig een verfrissende duik neemt in het ruime zwembad. Vanuit de tuin heb je een adembenemend uitzicht over de omgeving. De woning ligt in de heuvels boven Acqualagna op slechts 8 kilometer afstand, hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen. Het prachtige stadje staat bekend om de truffels die hier vandaan komen. De truffels worden geoogst in het najaar, gedurende deze maanden zijn er dan ook veel verschillende truffelmarkten. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het op 20 kilometer afstand gelegen Cagli. Deze historische stad met middeleeuwse straatjes en prachtige kerken heeft net als vele andere steden in Le Marche een prachtig theater. Ook een dagje strand is vanuit de woning goed mogelijk, op ongeveer 48 kilometer ligt Fano, de dichtstbijzijnde badplaats maar zeker niet de minste.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Cagli Le Marche 10 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Cagli Le Marche 10 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Cagli Le Marche 10 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal