Vakantiehuis Vakantiehuis Fontespina La Costa - 4 personen in Apecchio, Le Marche

Vakantiehuis Fontespina La Costa - 4 personen

In het groene binnenland van Le Marche is het leuke vakantiehuis Fontespina gelegen. De reis ernaar toe is al een feestje op zich, overal zie je smalle, pittoreske weggetjes. Je moet niet gek opkijken als je onderweg moet stoppen omdat er een kudde schapen of geiten oversteekt. Heerlijk, dit is het echte vakantiegevoel! Het huis ligt in een rustige, panoramische omgeving en de appartementen hebben een eigen ingang en buitenruimte. Het is onlangs gerestaureerd met karakteristieke materialen uit het binnenland van Le Marche. Vanaf de tuin heb je een prachtig uitzicht over de groene heuvels. Als we via een trappetje naar beneden lopen zien we een zwembad met diverse ligstoelen waar je goed kunt vertoeven. Ook is er een draagbare barbecue zodat je op een warme zomeravond gezellig met de hele familie, het hele gezin of partner kunt barbecueën. Vakantiehuis Fontespina vormt een perfecte uitvalbasis om de mooie omgeving te ontdekken. Het leuke plaatsje Apecchio, met zijn eigentijdse centrum ligt vlakbij. De ruïnes her en der in de omgeving zijn getuigen van de rijke geschiedenis van oude beschavingen. Ook Umbrië en Toscane zijn zeker een bezoekje waard. Dankzij de ongerepte natuur en de nabijheid van de Monte Nerone kun je genieten van sport en natuur: tennissen, bergsport beoefenen, mountainbiken en wandeltochten maken.

Meer Informatie over Vakantiehuis Fontespina La Costa - 4 personen op de site van de aanbieder

Vakantiehuis Fontespina La Costa - 4 personen boeken

Vakantiehuis Vakantiehuis Fontespina La Costa - 4 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal