Vakantiehuis Vakantie accommodatie Acqualagna Le Marche 14 personen in Acqualagna, Le Marche

Vakantie accommodatie Acqualagna Le Marche 14 personen

Dit statige landhuis, genaamd villa Alessandro is sfeervol ingericht met meubels uit de 18e en 19e eeuw, ook de prachtige balkenplafonds zijn een mooi detail in de woning. Het landhuis ligt op een groot terrein van 5000 m2 met een ruime grastuin, een groot zwembad en volop terrasmeubilair. Ook is er een Ipad met internet beschikbaar. De woning ligt in een prachtige, landelijke en heuvelachtige omgeving, het uitzicht is adembenemend. De woning ligt net buiten het centrum van Acqualagna (5 km), deze omgeving staat bekend om de truffels die hier volop gevonden worden, proef daarom ook eens een van de vele truffelgerechten. Drie keer per jaar wordt er zelfs een heus truffelfestival gehouden. Naast truffels staat de omgeving ook bekend om de unieke flora en fauna die hier voorkomt. De omgeving is uitermate geschikt voor mooie wandeltochten. Iets verder maar ook zeker een bezoekje waard is Urbino. Deze prachtige stad ligt op circa 20 kilometer afstand en biedt een en al cultuur. De stad ligt op een heuvel en is volledig omringd door oude stadsmuren. De mooie pleinen, steile straatjes en het geboortehuis van de schilder Rafaël maken een bezoek aan Urbino tot een heerlijk dagje uit. Alleen klein tot middelgroot huisdier toegestaan.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Acqualagna Le Marche 14 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Acqualagna Le Marche 14 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Acqualagna Le Marche 14 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal