Vakantiehuis Agriturismo La Valle di Vico Folaga - 2-4 personen in Caprarola, Lazio

Agriturismo La Valle di Vico Folaga - 2-4 personen

Dit kleinschalige pareltje wordt gerund door zeer vriendelijke en gastvrije mensen en is gelegen in de prachtige vallei Vico. Misschien is het wel hun gastvrijheid die dit plekje zo bijzonder maakt! De agriturismo La Valle di Vico is een familiebedrijf gelegen tussen de hazelnoot-, kastanje- en olijfbomen. Vanuit de agriturismo loop je zo de velden in voor een mooie wandeling en op sommige punten heb je zelfs uitzicht over het meer. Er is een prachtig grote tuin rondom de appartementen waar je heerlijk kunt wegdromen op een ligbedje langs het zwembad. De agriturismo produceert zelf voornamelijk hazelnoten en een klein beetje olijfolie. Het is rustig gelegen en kun je er mooie lange wandelingen maken of bijvoorbeeld het meer rond fietsen. Een dagje Rome bezoeken behoort ook zeker tot de mogelijkheden als je bij agriturismo La Valle di Vico verblijft!

Meer Informatie over Agriturismo La Valle di Vico Folaga - 2-4 personen op de site van de aanbieder

Agriturismo La Valle di Vico Folaga - 2-4 personen boeken

Vakantiehuis Agriturismo La Valle di Vico Folaga - 2-4 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal