Zoek
Casa Tommaso - trilo 2 P - 6 pax

Casa Tommaso - trilo 2 P - 6 pax

Dit appartement is gelegen in het Italiaanse Tuoro sul Trasimeno en beschikt over 2 slaapkamers. Ideaal voor een gezinsvakantie. In het gedeelde zwembad kunnen de kinderen heerlijk rondspetteren op warme dagen.

Op de grens tussen Umbrië en Toscane bevindt zich dit appartement, op 1 km van het meer van Trasimeno. Naast een ideale plek voor natuurliefhebbers is de accommodatie ook een uitstekend startpunt voor kunst- en cultuurliefhebbers die enkele van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Umbrië en Toscane willen bezoeken. In Cortona (14 km) kun je de prachtige Piazza Garibaldi en Piazza Duomo bewonderen. De stad Arezzo ligt op 45 km afstand.

In de gedeelde, gemeubileerde tuin kun je heerlijk genieten van je rust. Naast een gedeeld zwembad, een spelletjes- en een fitnessruimte, is er een ontspanningsruimte voor massages en een afgelegen tuinhuis met sfeervol tuinmeubilair. Je kunt gratis 1 huisdier meenemen.

De luchthaven van Florence ligt op 132 km.

Casa Tommaso - trilo 2 P - 6 pax Vakantiehuis in Italië - Umbrië/Marche - Tuoro sul Trasimeno

Uitgebreide informatie
er Casa Tommaso - trilo 2 P - 6 pax Casa Tommaso - trilo 2 P - 6 pax Casa Tommaso - trilo 2 P - 6 pax Casa Tommaso - trilo 2 P - 6 pax Casa Tommaso - trilo 2 P - 6 pax Casa Tommaso - trilo 2 P - 6 pax Casa Tommaso - trilo 2 P - 6 pax