Zoek
{if}
Villa Ise

Villa Ise

Deze prachtige villa is gelegen in de heuvels dichtbij de prachtige stranden van de kust steden Fano en Pesaro. De villa ligt in de heuvels en biedt veel privacy. U heeft een prachtig uitzicht op de heuvels die langzaam afdalen naar de zee en aan de andere kant staan grote oude bomen.

Villa Isa is verdeeld over twee verdiepingen en de antieke meubels en stenen vloeren respecteren volledig de stijl van de oude landhuizen van dit gebied.

Een van de pluspunten van de villa is de grote veranda op de begane grond. De veranda is uitgerust met een tafel en stoelen en een barbecue, ideaal om buiten te eten of te ontspannen onder het genot van een heerlijk glas rode wijn bij zonsondergang.

Een kort pad leidt naar het privézwembad, gelegen op een natuurlijk terras op een lager niveau dan het huis. Vanuit het zwembad is het uitzicht adembenemend mooi. Het uitzicht reikt van de zee tot de Apennijnen met Monte Conero op de achtergrond.

De villa is ideaal om te ontspannen na een dag met excursies in de prachtige steden van de Marche, zoals Fano, Pesaro, Urbino Macerata.

Villa Ise Vakantiehuis in Italië - Umbrië/Marche - Montefelcino

Uitgebreide informatie
er Villa Ise Villa Ise Villa Ise Villa Ise Villa Ise Villa Ise Villa Ise