Zoek
{if}
Il Bosco

Il Bosco

Dit prachtige appartement is onderdeel van het oude huis van een boer. Het is gelegen op een landgoed op het platteland tussen Pisa en Livorno. De woning is uitgerust met een zwembad en ideaal voor gezinsvakanties. Dit appartement bevindt zich boven het restaurant waardoor het luidruchtiger is dan de andere.

Het appartement vormt een prima uitvalsbasis om de prachtige omgeving te verkennen. Winkels vind je in Guasticce (3 km) en Collesalvetti (10 km). Maar ook de steden Pisa, Florence, Lucca en Livorno zijn gemakkelijk bereikbaar. Zo ligt Livorno al op 10 km afstand en Pisa op slechts 20 km van de accommodatie. En wil je graag een dagje naar het strand? De Toscaanse kust is per auto al binnen een half uur te bereiken!

Dit appartement, boven het restaurant gelegen, is luidruchtiger dan de anderen. Het huis is volledig gerestaureerd, met behoud van de oude charme. Op de begane grond vind je een restaurant met Toscaanse keuken en de tuin aan de voorkant van het huis heeft een trap die leidt tot een ruime gemeenschappelijke woonkamer.

Il Bosco Vakantiehuis in Italië - Toscane/Elba - Collesalvetti (LI)

Uitgebreide informatie
er Il Bosco Il Bosco Il Bosco Il Bosco Il Bosco Il Bosco Il Bosco