Agriturismo Casa Marisa

in Portoferraio, Elba

Rust, ruimte en heel centraal gelegen

Heerlijk plekje, binnen een kwartiertje ben je op ieder gewenst strand Een favoriet agriturismo van Jelle en Suzan
01 (1)

Agriturismo Casa Marisa

Agriturismo Casa Marisa is een prachtig groot huis met daarin 3 appartementen. Alle appartementen zijn heel ruim van opzet, compleet ingericht en bieden veel privacy. 

Het Agriturismo lig in een weelderige tuin, met volop schaduw van vele bomen en bloemen. Om het huis scharrelen kippen en eenden. Heel gezellig. Er is een grote gemeenschappelijke buitenkeuken, voorzien van barbeque en houtoven, zodat je lekker buiten kan koken als je geen zin hebt om dat binnen in je compleet uitgeruste keuken te doen. 

De eigenaar Eugenio is heel vriendelijk en is altijd wel in de buurt te vinden. Naast het Agriturismo heeft hij een klein tuincentrum, waar je ook je auto beveiligd kan parkeren.

Aan de overkant van de weg waaraan Casa Marisa ligt zit een redelijk grote (voor Elbanese begrippen) supermarkt, waar iedere ochtend ook vers brood te krijgen is. Voor de boodschappen hoef je dus niet veel moeite te doen.

Direct informatie en beschikbaarheid aanvragen

  • .(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal