disclaimer-voorwaarden-privacy

Op deze website worden geen transacties uitgevoerd. We leggen enkel contact tussen verhuurders en het publiek. Wij bemiddelen in sommige gevallen wel voor bezoekers als zij interesse hebben in vakantiehuizen welke niet bij een verhuursorganisatie zijn aangesloten. Daarnaast kan een bezoeker ons een zoekopdracht geven. In deze gevallen wordt er in persoonlijk overleg een vergoeding besproken.

Aan de vermelding van de vakantiehuizen op onze site kunnen geen rechten orden ontleend. Wij zijn niet verantwoordelijk voor boekingen die via onze site tot stand zijn gekomen.

Cookies

Op deze site gebruiken we enkele cookies om affiliate links te kunnen tracken en tracen. Deze zijn voor ons niet tot een persoon te herleiden, maar zorgen er wel voor dat mocht er naar aanleiding van een doorklik vanaf onze site, wij een klein percentage van de boekingssom uitbetaald krijgen als dank voor onze "lead". Daarnaast gebruiken we google analytics om onze bezoekersaantallen te meten, en inzicht te krijgen in wat onze bezoekers graag zien op deze site.

Beveiliging

Deze site werkt met een uiterst veilig CMS systeem, geen rommel zoals wordpress. Alle data en gegevens worden door dit systeem versleuteld. daarnaast is de verbinding tussen de bezoeker en de server beveiligd met een SSL certificaat. Wij verzamelen op deze site geen persoonsgegevens, anders dan via het contactformulier. Deze gegevens worden door ons niet verder ingezet voor andere doelen. Je komt dus niet ongevraagd in een adressenbestand.


.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal