Vakantiehuis Villa Sole in Cortona, Cortona

Villa Sole

Echt een parel van een vakantiewoning! Deze villa is recent geheel gerenoveerd en voorzien van moderne faciliteiten.  Om te beginnen de ligging: het huis ligt op een zeer rustige plek tussen de olijfboomgaarden niet ver buiten Cortona. En het uitzicht is werkelijk prachtig. Zowel bij het huis vandaan, als bij het zwembad, kijk je uit over de heuvels en de vallei, terwijl de krekels en vogels als enige de rust verstoren. Hier kom je echt tot rust. De woning bestaat uit drie niveaus. Op de begane grond bevinden zich drie 2-persoons slaapkamers met ieder een badkamer ensuite. Verder hier een kleine zitkamer en een moderne ruimte met een Gym, sauna en spa. Een verdieping hoger beschikt u over een kleine keuken, met een oven en vaatwasser. Verder is hier een zitkamer en een eetkamer met tafel voor 10 personen. Verder op dit niveau heeft u twee slaapkamers: één voor twee personen en één 1-persoonskamer. Samen delen ze een badkamer. Weer een verdieping hoger tenslotte bevindt zich de zesde slaapkamer met badkamer. Het huis is voorzien van air-conditioning en WIFI internet. Buiten vindt een tweede keuken, waar u de mooiste maaltijden kunt maken en die buiten op het terras nuttigen terwijl u geniet van het uitzich en de rust. Hier beschikt u over een houtoven, barbecue, gootsteen en andere zaken. Een paar stappen lopen door de tuin komt u bij het mooie overloop-zwembad, met ligbedden en een douche. Alles om optimaal van Toscane en uw vakantie te genieten!

Meer Informatie over Villa Sole op de site van de aanbieder

Villa Sole boeken

Vakantiehuis Villa Sole kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal