Vakantiehuis Villa Casentino in Capolona, Casentino Area

Villa Casentino

Prachtig boerenhuis liggend in het heuvelland in de omgeving van Arezzo ( afstand slechts 18 km). Het huis is compleet gerestaureerd en veranderd in een zeer comfortabel verblijf dat 14/18 personen kan huisvesten. Het eigendom is bestaat uit een hoofdverblijf en uit twee voormalige hooischuren die onderverdeeld zijn in appartementen, teneinde de gasten een maximale privacy te bieden en tegelijkertijd samen de grote zaal met keukenhoek op de begane grond te gebruiken om met elkaar de kunnen koken en de maaltijd te gebruiken. Het interieur is mooi gemeubileerd in een rustieke stijl. Buiten hebben de gasten de beschikking over een omheinde tuin, een privé zwembad met zonneterras een mooie barbecue ruimte met een grote gemeubileerde gazebo, tafels en stoelen. Extra services: Babybed op aanvraag ( € 10,00 per dag, ter plaatse te betalen). Schoonmaakservice op aanvraag ( betaling ter plaatse). Wasruimte met wasmachine beschikbaar tegen extra betaling van € 50,00 per week ( betaling ter plaatse). Kleine huisdieren zijn toegestaan tegen extra betaling van € 70,00 per huisdier ( betaling ter plaatse).

Meer Informatie over Villa Casentino op de site van de aanbieder

Villa Casentino boeken

Vakantiehuis Villa Casentino kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal