Vakantiehuis La Villetta Guest House in Villa San Giovanni, Calabrië/Basilicata

La Villetta Guest House

Het Villetta Guest House ligt nabij het stadscentrum van het Italiaanse Villa San Giovanni. De zee ligt op een steenworp afstand en er zijn 2 slaapkamers die comfortabel plaats bieden aan een gezin.

Dit verblijf ligt op 5 minuten lopen van het treinstation en de veerhaven richting Sicilië. Op 10 minuten lopen ligt Scilla, een toeristenplaats aan zee, ook wel bekend als een van de mooiste dorpen van Italië, maar ook Reggio Calabria met haar prachtige promenade.

Het vakantiehuis heeft airconditioning voor een aangename binnentemperatuur en parkeergelegenheid voor je auto. Je kunt genieten van een goed boek en een glas wijn op het mooie terras of een heerlijke maaltijd bereiden in de goed uitgeruste keuken.

Meer Informatie over La Villetta Guest House op de site van de aanbieder

La Villetta Guest House boeken

Vakantiehuis La Villetta Guest House kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal