Vakantiehuis Vakantie accommodatie Ricadi Calabria 2 personen in Ricadi, Calabria

Vakantie accommodatie Ricadi Calabria 2 personen

Op een heuvel van de Capo Vaticano, in de buurt van het karakeristieke stadje Tropea, ligt deze mooie residence met in totaal 31 appartementen. Je verblijft op een rustige plek waar ook 's zomers vaak een fris briesje waait. De appartementen zijn eenvoudig en fris ingericht. Vanaf de residence heb je een fantastisch uitzicht op de blauw en turquoise zee, baaien met rotsen en kleine strandjes zoals Praia di Fuoco. Bij de residence is een zwembad, een tennisbaan en een klein voetbalveld. Er is ook een restaurant aanwezig waar je heerlijke, lokale gerechten kunt proeven. Leuke excursies zijn de Eolische eilanden, Taormina, Reggio Calabria en het ruige Sila-gebergte.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Ricadi Calabria 2 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Ricadi Calabria 2 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Ricadi Calabria 2 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal