Vakantiehuis Deval (LDC131) in Lago di Caldonazzo, Bozen-Zuid-Tirol

Deval (LDC131)

Klein appartementencomplex "Deval", omgeven door weiden en velden. 4 appartementen in de woning. 900 m van het centrum van Caldonazzo, aan de rand van de plaats, 20 km van het centrum van Trento, 300 m van het meer, te midden van groen. Voor medegebruik: mooie, verzorgde tuin (omheind) met gazon en planten. Prieel, tuinmeubelen, barbecue. In het huis: bergruimte voor fietsen. Parkeerplaats op het terrein. Winkel 900 m, station "Caldonazzo" 1.5 km, overdekt zwembad 4.5 km. Golfterrein 16 km. Let op: de eigenaar woont in hetzelfde huis. Spoorweg 100 m van het huis. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

Meer Informatie over Deval (LDC131) op de site van de aanbieder

Deval (LDC131) boeken

Vakantiehuis Deval (LDC131) kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal