Vakantiehuis Vakantie accommodatie Abbateggio Abruzzo 2 personen in Abbateggio, Abruzzo

Vakantie accommodatie Abbateggio Abruzzo 2 personen

Gli Ulivi is één van de drie appartementen in een rustieke agriturismo uit de 18e eeuw. Het ligt tussen de akkers, grasvelden, olijfgaarden, eikenbomen, een kleine groentetuin en fruitbomen. In de groentetuin bij de agriturismo kan je zelf je groentes halen. Het appartement heeft cotto tegels en houten balken. De houten en smeedijzeren meubels geven een rustieke en gezellige sfeer aan het huis. De agriturismo ligt 3 km van het stadje Abbateggio, een zeer karakteristieke borgo in het Nationale natuurpark Majello in Abruzzen. Vanaf Abbateggio (450m hoogte) heb je een panoramisch uitzicht over de Gran Sasso tot aan de Adriatische zee. De Gran Sasso is de allerhoogste bergtop buiten de Alpen (2912 meter). Het ruige gebied kent relatief weinig inwoners en kenmerkt zich door enorme hoogvlaktes. In de omgeving kan je veel wilde dieren zien waaronder herten, wilde zwijnen, dassen, hazen en fazanten. Geniet van de prachtige sterrenhemel ’s avonds bij deze agriturismo op het platteland.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Abbateggio Abruzzo 2 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Abbateggio Abruzzo 2 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Abbateggio Abruzzo 2 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal